Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

VI TRÄFFAR

Vi besöker både små och stora orter runt om i landet för att låta småföretagare, politiker och tjänstemän ge oss ett sammanhang i småföretagarnas vardagar och lyfta upp hjärtefrågor som berör arbetet mot ett tryggare, enklare och lönsammare företagande.

Samarbetet bakom bevakningen

Vi Träffar
Samarbeten

En Företagares Vardag

Småföretagarnas Riksförbund har ett nära samarbete med En Företagares Vardag. Grundaren av EFV, Mats Eriksson, har genom åren blivit en känd profil för både småföretagare och politiker. Med sin anspråkslösa framtoning har Mats en stor genomslagskraft medialt och representerar värdeord som glädje, engagemang och handlingskraft. Genom berättelserna i En företagares Vardag skapas den motpol och

Läs mer »

Tidigare turnéer 

Vi Träffar

45 Dagar On Tour

Under sommaren 2021 inledde Småföretagarnas Riksförbund en sommarturné för att lyfta upp Sveriges småföretagare vardagshistorier, utmaningar, aspekter, förslag och framtidstankar direkt från deras vardag och ort. Från Kangos i norr till Ystad söder kan du följa hela resan och alla intervjuer under denna 45 Dagar On Tour samlingssida. Ett viktigt arbete för att lyfta fram

Läs mer »

Drivkraften bakom samarbetet

Vi Träffar

Mats Eriksson (Stockholm)
Hedersledamot

Engagerad i förbundet sedan:
2010

Nuvarande roll i Småföretagarnas Riksförbund:
Hedersledamot, En Företagares Vardag och medlemsnytta på fältet.

Om Mats:
Mats Eriksson älskar att arbeta på fältet och träffa småföretagare landet över. Utöver att ha varit engagerad i restaurangbranschen som kock, köksmästare och säljare så har han drivit lanthandel på Värmdö och cateringverksamhet i Stockholm. Mats har även en bakgrund som styrelseledamot i Företagarförbundet.

Idag driver Mats företaget En Företagares Vardag där han reser runt i landet för att ta del av småföretagares historier direkt från verkligheten. Hans främsta kompetensområden är påverkansarbete, att lyfta frågor till politiker, nätverkande och kontaktbyggande, livsmedels- och restaurangbranschen.

Mats Eriksson tackades av för många aktiva år som ordinarie styrelseledamot och suppleant för Småföretagarnas Riksförbund, 2022.04.08 och tituleras numera som hedersledamot.

LÄS MER >> Mats Eriksson presentation

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen