Drivmedel & El

Telge Energi

Vad sägs om en kanondeal på el? Just nu får du som medlem i Småföretagarnas Riksförbund och dina anställda 1000 kr i rabatt på el

Läs mer »

Preem

Småföretagarnas Riksförbund tecknar avtal med Preem med generösa rabatter för dig som är medlem. Vad är rabatterna som medlem i Småföretagarnas Riksförbund? Du som medlem

Läs mer »

CIRCLE K

Circle K ❤️ Småföretagarna och välkomnar in er till våra stationer Erbjudande 15 mars – 30 April 2023 för Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar: Nu har du

Läs mer »

Shell

NU MED EXTRA VÅRKAMPANJ I väntan på vårens entré. Extra bra rabatt för dig som är medlem till den 31 maj 2023. Nu kan du

Läs mer »

Som småföretagare är det viktigt att hålla nere utgifterna i företaget för att kunna leverera ett positivt resultat på sista raden. För många småföretagare är drivmedel och el något som genererar stora utgifter i företaget och som har en negativ inverkan på vinstmarginalen.

Känner du igen dig i de beskrivna problemen med höga kostnader för drivmedel och el? Då har vi några riktigt bra skäl till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund och få ta del av våra medlemsförmåner med rabatter på såväl drivmedel som el.

Upp till 80 öre rabatt per liter

Drivmedelskostnaderna har växt till en tung kostnad i många företag under de senaste åren. I alla företag med någon form av transportbehov i verksamheten blir drivmedel snabbt en betydande utgift som skär i marginalerna.

Medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund har dock tillgång till rabatterade drivmedelspriser hos Circle K, Shell och Preem. Medlemmar erbjuds upp till hela 89 öre rabatt per liten. Rabatten är olika beroende på vilken typ av drivmedel du tankar, klicka in på respektive drivmedelsbolag här nedanför för att se tabeller över vilken rabatt som erbjuds på vilken typ av drivmedel.

Rabatterade el-priser hos Telge Energi

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du och dina anställda hela 1000 kronor i rabatt på el när ni väljer att byta leverantör till Telge Energi. Det är ingen bindingstid och erbjudandet gäller för nya kunder som tecknar ett rörligt elavtal hos Telge Energi.

När du byter till Telge Energi så gör du inte bara ett bra val för din egen plånbok utan du slår även ett slag för klimatet och miljön. Telge Energi levererar nämligen 100% förnybar energi från sol, vind och vatten. Telge Energi hjälper även dig som kund att komma igång med solceller och laddstolpar.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom drivmedel och el. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från fordon och transport till hotell och resor. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen