Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Hälsa & Friskvård

Nordic Wellness

20 % på träningskort på alla Nordic Wellness anläggningar. Nu kan du som medlem till rabatterat pris inhandla träningskort till dig och dina anställda på

Läs mer »

Som småföretagare jobbar vi ofta och mycket. Det kan lätt bli väldigt långa arbetsdagar och svårt att skilja på arbete och fritid, något som lätt kan leda till både stress och såväl psykisk som fysisk ohälsa. Särskilt nu efter den långa pandemin har vi sett hur många småföretagare har upplevt en enorm stress som lett till stor ohälsa. Det har därför varit väldigt viktigt för oss i Småföretagarnas Riksförbund att kunna ta fram flera bra förmåner för våra medlemmar när det kommer just till friskvård och hälsa.

Rabatterade träningskort på Nordic Wellness

Våra medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund får nu ett fantastisk erbjudande med hela 20% rabatt på träningskort från Nordic Wellness. Vi vet att träning och rörelse i vardagen är oerhört viktigt och något som bidrar till en frisk och mindre stressad personal.

Ett erbjudande till dina anställda att teckna rabatterade träningskort är inte bara bra för dess hälsa utan även något väldigt viktigt i din employer branding som ett hållbart företag och en god arbetsgivare.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom hälsa och friskvård. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från fordon och transport till hotell och resor. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen