Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Marknadsföring

Skånska nätverk

Är du medlem hos oss i Småföretagarnas Riksförbund så ingår vårt skånska nätverk i din medlemsavgift. Du skall alltså driva din verksamhet och vara boende

Läs mer »

Har du svårt att få ditt företag att växa och hitta nya kunder? Du gillar att hjälpa dina kunder men det här med marknadsföring är inte din starka sida? Då har du som medlem i Småföretagarnas Riksförbund möjlighet att ta hjälp med marknadsföringen via boken Bygg Business och vårt unika nätverk på Facebook. 

Boken Bygg Business är helt kostnadsfri för dig som medlem. Bygg Business beskrivs som småföretagarens guide till varaktig framgång och här får du möjligheten att lära dig en massa matnyttigt som kommer hjälpa dig på vägen till att lyckas med just ditt företag.

Inte nog med det, som medlem får du även tillgång till en stängd Facebook grupp som heter ”Affärsnätverka med småföretagarna”. Målet med gruppen är att den ska växa till fler än 30.000 medlemmar, det vill säga lika många som Småföretagarnas Riksförbund representerar. I den unika nätverksgruppen har du möjlighet att skapa ett stort kontaktnät av potentiella kunder och samarbetspartners, här finns med andra ord stora möjligheter till att bygga framgångsrik business.

Vilka företag är det då som kan väntas vara med i affärsnätverket? Småföretagarnas Riksförbund fokuserar på Sveriges alla mikroföretag, det vill säga företag med upp till 10 anställda. I den unika och medlemsslutna nätverksgruppen kan du således förvänta dig att exponeras mot ett brett utbud av småföretagare i storleken 1-9 anställda.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom marknadsföring. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från finans och pension till hotell och resor. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen