Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Våra pensioner

Pensioner

Det är vanligt att pensionen upplevs som någonting jobbigt och krångligt man helst vill ta i tu med senare, detta samtidigt som många anser det

Läs mer »

Tjänstepension

Tjänstepensioner till inköpspris med Pensure. Som företagare kanske du upplever att pensioner är komplicerat och svårt? Så vill vi inte att det ska vara! I

Läs mer »

Småföretagarnas Riksförbund arbetar aktivt för att öka förståelsen för vad som avgör en företagares beslut kring sitt eget pensionssparande. 4 av 10 företagare saknar tjänstepensionsavsättningar vilket kan leda till problem både för företagarna och deras anställda men även samhället i stort. Tillsammans med medlemsförmånpartner Pensure erbjuder vi våra medlemmar tjänstepensioner till inköpspris och kunskap till Sveriges småföretagare om hur enkelt det kan vara för att trygga sin pension och de anställdas pensioner som företagare.

Fler medlemsförmåner
Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom administration. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från hälsa och friskvård till utbildning och finans. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund
Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen