Tjänstepensioner till inköpspris med Pensure.

Som företagare kanske du upplever att pensioner är komplicerat och svårt?
Så vill vi inte att det ska vara!

I samarbete med Pensure vill vi erbjuda dig som medlem marknadens första helt digitala tjänstepension med en unik prislapp. Med Pensure, kan du som småföretagare teckna tjänstepension för dig själv och dina anställda genom några få klick på din dator, mobil eller surfplatta.

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du även tillgång till en kostnadsfri rådgivning och 25% rabatt på Pensures avgift under hela första året som du sparar genom Pensure!

Tjänstepension
Tjänstepension
Förmåner

Tjänstepensioner till inköpspris!

Småföretagarnas Riksförbund kan nu i samarbete med Pensure erbjuda marknadens första helt digitala tjänstepension med en unik prislapp. Med Pensure, kan du som småföretagare teckna tjänstepension för dig själv och dina anställda genom några få klick på din dator, mobil eller surfplatta.

Läs mer »
Tjänstepension

 

Genom Pensures hemsida kan du som småföretagare enkelt teckna tjänstepension för dig själv och dina anställda med några få klick på din datorn, mobilen eller surfplattan.

Sköt administrationen av din tjänstepension online, allt från att välja dina investeringar till att automatisera dina betalningar.

VD / Grundare av Pensure

Mikael Claesson


Prissättningen på den svenska pensionsmarknaden grundar sig på låg konkurrens mellan få aktörer, och försäkringsförmedlare som för det mesta får sin ersättning i form av provisioner från försäkringsbolag, utan att kunderna som i slutänden betalar dem förstår konsekvensen.

Tjänstepension

Jag har jobbat i pensionsbranschen i över 30 år och det som drev mig när vi startade Pensure vara att säkerställa att anställda på små- och medelstora företag ska ha tillgång till prispressade pensionslösningar som inte riskeras att ätas upp av höga fond- och försäkringsavgifter. Vi tycker att det är företagaren och de anställda som ska leva på sin pension och inte försäkringsförmedlaren.

Tjänstepension

Lägre avgifter ger högre pension - allt annat lika

Tjänstepension

Anställd 30 år, sparande 5.000 kr, avkastning 4%, sparar till 65 års ålder, utbetalas under 20 år. Pengarna placeras, för jämförelsens skull, i samtliga fall i fonden Lannebo Småbolag.

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du som kund till Pensure en rabatt på 20% på alla fonder med en fondavgift som överstiger 1%. 

En aktivt förvaltad fond som kostar 1,6% hos våra Pensures konkurrenter, kostar 1,28% hos Pensure.

VÄNLIGEN OBSERVERA: Småföretagarnas Riksförbund förmedlar inte tjänstepensioner utan förmedlar information från samarbetspartner Pensure som har möjliggjort bästa villkor, prissättning och kommunikation hur denna arbetar med tjänstepensioner för att kunna ge Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar de förutsättningar som krävs för att fatta korrekt beslut i att bli kund hos Pensure med sin tjänstepension. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund gör du själv som företagare ett aktivt val med att logga in nedan och sedan via Pensures hemsida/portal kunna aktivera dig som kund hos Pensure. 

Fler medlemsförmåner

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen