Nu kan du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund få möjlighet att köpa en ny Citroën personbil och transportbil med upp till 25% rabatt.

CITROËN

Småföretagarnas Ghassan Ghaziri träffade Marcus Lundh Welther, 16 september 2021 för att förnya det samarbetsavtal som Småföretagarnas Riksförbund har tecknat, därmed kunna försäkra förbundets medlemmar om absolut mest förmånliga priser på Citroëns modeller. Småföretagarnas Riksförbund anser att Citroën är en av de biltillverkare som just nu leder vägen i hållbart tänkande och elektrifiering när det gäller transportbilar i Sverige och i världen i sin prisklass. Om ditt företag är just nu i en fas av etablera en hållbarhetsplan rekommenderar vi er att ta en titt på Citroën som ett gediget alternativ, speciellt när det gäller transportbilar.

CITROËN

Med sitt breda modellprogram av både transport- och personbilar har Citroën något för alla. Som medlem har du upp till 25 % rabatt på allt från smidiga småbilar, till rymliga SUV:ar och praktiska transportbilar.

När det kommer till transportbilar erbjuder Citroën alltid teknik i framkant av högsta kvalitet. Med ett utbud som har lastvolymer och lösningar för alla verksamheter kan du välja mellan smidiga Citroën Berlingo, eller de större Citroën Jumpy och Citroën Jumper.

Nya Citroën ë-Berlingo är vinnaren av ”International Van of the Year 2021” och en 100 % eldriven transportbil. De elektriska motorerna ger dig inte bara en transportbil med låga utsläpp, låg skatt och låga driftskostnader, utan även en drift som är tyst, behaglig och full av komfort.

Läs mer om Citroëns transportbilar här.

Förutom en förmånlig medlemsrabatt på Citroëns modeller erbjuder Citroën smidiga finansiella lösningar där du själv kan välja det upplägg som passar dig bäst. Är du även i behov av en personbil till ditt företag kan du läsa mer om Citroëns personbilar här.

Se Citroënmodeller och rabatter

Rabatter Transportbilar

Berlingo 25%
e-Berlingo 25%
Jumpy 25%
e-Jumpy 25%
Jumper 25%
Jumper chassi/flak/volymskåp 15%

Rabatter Personbilar

C1 12%
C3 12%
ë-C4 15%
C4 12%
C5 12%
Berlingo 12%
Jumpy Spacetourer 12%

Du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund har alltså möjlighet att köpa en ny Citroën personbil och transportbil – till riktigt, riktigt bra pris.

För att kunna del av dessa priser vänligen logga in som medlem och följ instruktionerna.

Fler medlemsförmåner

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen