Upptäck Opel som småföretagare. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund erbjudes du upp till 26% rabatt

OPEL

Opel har länge varit ett stabilt varumärke på den svenska bilmarknaden och med det nya uppdaterade modellprogrammet fortsätter den hyllade säkerheten kombineras med ett stort fokus på innovation, design och elektrifiering. Som medlem har du upp till 26 % rabatt på Opels modeller.

Alla företag ställs inför olika utmaningar i sin vardagliga verksamhet och Opels transportbilar är redo att ta sig an samtliga. Från nya Opel Combo, till nya Vivaro och nya Movano – Opels transportbilar erbjuder fantastisk flexibilitet med lastvolymer för alla behov. För att optimera din användning kan du självklart rusta din transportbil helt efter dina önskemål.

Är du intresserad av en transportbil som gör det möjligt för ditt företag att ställa om till elektriskt och spara pengar på både skatt och drift? Opels transportbilar finns även med 100 % elektrisk drivlina och ger dig alla fördelar med att köra elektriskt utan att vara mindre praktiska. Ett bevis på detta är nya Vivaro-e som vann priset ”International Van of the Year 2021”.

Oavsett om du vill du köpa eller företagsleasa din bil erbjuder Opel finansiella lösningar där du själv väljer det upplägg som passar dig bäst. Om ditt företag även är i behov av en personbil tar Opel sikte på framtiden genom ett brett elektrifierat utbud, bland annat genom nya Opel Mokka-e.

Rabatter Transportbilar

Combo

26%

Combo-e

26%

Vivaro

25%

Vivaro-e

25%

Movano

25%

 

Rabatter personbilar

Corsa

15%

Corsa-e

15%

Mokka

15%

Mokka-e

15%

Astra

12%

Insignina

12%

Crossland

12%

Grandland

12%

Combo Life

12%

Combo Life-e

12%

Zafira

12%

Zafira-e

12%

 

LOGGA IN NEDAN FÖR ATT  KUNNA TA DEL AV DEN INFORMATION SOM BEHÖVS FÖR ATT KUNNA NÅ SAMTLIGA RABATTER SOM ERBJUDES MEDLEMMAR I SMÅFÖRETAGARNAS RIKSFÖRBUND.

Fler medlemsförmåner

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen