Upp till 26 % rabatt på Peugeot transportbilar!

Du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund har alltså möjlighet att köpa en ny Peugeot personbil och transportbil – till riktigt, riktigt bra pris.

Peugeot

Peugeot är ett väletablerat bilmärke på den svenska bilmarknaden och har i dag ett av de bredaste modellprogrammen av både person- och transportbilar. Med stort fokus på design, miljö och teknik kan Peugeot erbjuda klassledande motorer och trendiga bilar. Välj bland allt från välutrustade transportbilar till moderna elbilar och plug-in hybrider. Som medlem får du upp till 26 % rabatt på hela modellprogrammet.

Med Peugeot är det enkelt att hitta en transportbil som passar dig och din verksamhet. Från smidiga och kompakta Peugeot Partner till större Peugeot Boxer – det finns en storlek för alla behov. Samtliga modeller kan dessutom skräddarsys så att de blir optimalt anpassade för din verksamhet med påbyggnationer och inredning.

Nya Peugeot e-Expert och nya Peugeot e-Partner är 100 % eldrivna, utan att kompromissa med varken kvalitet eller lastvolym. Ett kvitto på denna kvalitet är nya Peugeot e-Expert som vann ”International Van of the Year 2021”.

Läs mer om Peugeot transportbilar genom att klicka här.

Peugeot har även ett generöst utbud av personbilar, till exempel nya Peugeot 3008 Plug-In Hybrid. Med många nya eldrivna modeller kan du dra nytta av de fördelar som kommer av att köra elektriskt, till exempel låga driftkostnader och noll utsläpp.

Läs mer om Peugeot personbilar genom att klicka här.

Hos Peugeot finns många olika förmånliga finansieringsalternativ som kan anpassas efter ditt företag, allt från avbetalning till helhetslösningar som företagsleasing eller Peugeot Complete där allt från garanterat restvärde till service och garanti ingår.

Rabatter

Transportbilar

Peugeot Partner/e-Partner                      26 %

Peugeot Expert/e-Expert/Crew Cab/Dubbelhytt/Kylbil 25 %

Peugeot Boxer//Flak/Volymskåp/Kylbil 25 %

Peugeot Boxer Chassi                               14 %

Personbilar

Peugeot 108                       14 %

Peugeot 208                       15 %

Peugeot 2008                     14 %

Peugeot 308 & 308 SW      12 %

Peugeot 3008                     12 %

Peugeot 508 & 508 SW      12 %

Peugeot 5008                     12 %

Peugeot Rifter & e-Rifter   12 %

Peugeot Traveller & e-Traveller 12 %

LOGGA IN NEDAN FÖR ATT  KUNNA TA DEL AV DEN INFORMATION SOM BEHÖVS FÖR ATT KUNNA NÅ SAMTLIGA RABATTER SOM ERBJUDES MEDLEMMAR I SMÅFÖRETAGARNAS RIKSFÖRBUND.

Fler medlemsförmåner

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen