Vi fortsätter utvecklas – Ny logotyp

Vi fortsätter utvecklas!
Småföretagarnas Riksförbund grundades 2010 vilket betyder att vi förra året firade 10-årsjubileum i vårt arbete för ett enklare, tryggare och lönsammare småföretagande i Sverige. Vi har sedan starten utvecklats mycket som organisation. Idag är vi en etablerad del av den näringspolitiska debatten. När beslutsfattare och media vill höra småföretagens röst är vi en naturlig och återkommande samtalspart.

Vår nuvarande logotyp, ett bi med en megafon, har under många år visat på vår strävan att vara en tydlig röst för landets alla hårt arbetande småföretagare. Under 2020 påbörjades arbetet med en ny grafisk profil men prioriterades ned till förmån för förbundets arbete med att hantera effekterna av COVID-19 pandemin.

Men, nu är det dags! Under våren lanserar vi en ny logotyp och en ny hemsida, båda baserade på en uppdaterad grafisk profil. Det bi som stått vid vår sida under lång tid har utvecklats med förbundet och kommer att återfinnas även i den nya logotypen med fortsatt attityd av en vass uppstickare och med lite mer mognad – precis som förbundet.

Om den nya logotypen:
Förbundets symbol, det hårt arbetande biet, utvecklas och framstår nu i en mer stiliserad form. Med en öppen blick fokuserad på mottagaren står man för en rak dialog. Vingarnas grafik är inspirerade av tecknet för oändlighet vilket symboliserar förbundets och landets småföretagares hårda arbete. Bandet som binder ihop texten står för det starka bandet mellan förbundet och dess medlemmar.

Den nya logotypen kommer att lanseras på vår hemsida inom kort och sedan följer uppdateringar i övriga kanaler. Bakom denna nya grafiska yta finns också en ny organisation anpassad för ett förbund av småföretagare för småföretagare. Mer information följer efterhand som arbetet fortgår.

För mer information kontakta:
Peter Thörn, Ordförande, Småföretagarnas Riksförbund
Mail: peter.thorn@smaforetagarna.se

För att kunna hålla nere din kostnader se nedan medlemsförmåner

GR8 Solutions

Din lokala leverantör av telekom, IT och kontorstjänster! Med över 20 års branscherfarenhet hjälper nu GR8 Solutions medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund med företagets telefoni, utan krångel och kluriga avtal. Det är alltid mest kostnadseffektivt att titta på de egna kraven oavsett om man identifierar sig som: småföretagaren som är alltid är på språng med kontoret

Läs mer »

Motorförsäkring

Motorförsäkring som skyddar företagets alla registrerade fordon. Spara upp till 13% på din motorförsäkring Som medlem kan du logga in för att kunna komma åt offerhantering som kan spara dig upp 13% på motorförsäkring. Det kostar inget att jämföra, det går på mindre än 2 minuter och hanteras säkert med BankID via Småföretagarnas Försäkrings hemsida.

Läs mer »

CIRCLE K

Circle K ❤️ Småföretagarna och välkomnar in er till våra stationer Som medlem hos Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att ta del av det utökade samarbetet med Circle K. Genom samarbetet får ditt företag ta del av rabatter och erbjudanden anpassade till just din bransch. NU EXTRA FÖRMÅNLIG KAMPANJ FÖR MEDLEMMAR I SMÅFÖRETAGARNAS RIKSFÖRBUND, JUST

Läs mer »

PRESSKONTAKT

Caroline Szyber

Vice ordförande
Politiska frågor

Sten Lindgren

Förbundssekreterare
Förbundsrelaterade frågor

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Scroll to Top