Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Juridisk rådgivning

Nordbro Juristbyrå

Juristen har ordet

Läs gärna mer i vår artikel- och bloggarkiv “Juristen har ordet” för att få kunskap inom en rad olika juridiska frågeställningar. Här finner du även

Läs mer »

Rådgivning

Ibland kan det behövas snabb professionell rådgivning! Det ska vara lätt att göra rätt. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du rätt till kostnadsfri juridisk

Läs mer »

Det här med juridik kan vara svårt och komplicerat för den ovana. Hur ska jag tolka olika lagar och regler? Gör jag rätt rent juridiskt och vilka rättigheter har jag i förhandlingar och uppköp?

Det finns många fallgropar i juridiken även om vårt uppsåt och vilja är att göra rätt. Här kan vi ofta behöva ta hjälp av ett proffs som verkligen vet vad som gäller för just vår verksamhet. Men att ta in juridisk hjälp kan ofta bli väldigt dyrt och det är därför många småföretagare som drar sig från att ta in den hjälpen som behövs.

Men oroa dig inte, för som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du faktiskt tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning, något som kan bli helt avgörande för dig och ditt företag! Du som medlem behöver bara lyfta luren och ringa för att få snabb och tillförlitlig rådgivning via våra jurister!

Via vår samarbetspartner Nordbro AB kan du få tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning vid tre tillfällen per år. Nordbro AB bildades 2006 av en jurist med bakgrund från en småföretagarfamilj och juristbyrån Nordbro AB arbetar idag över hela det affärsjuridiska området med en gedigen erfarenhet inom tvistemålsprocesser, familjerätt och offentligrättsliga områden.

Kanske behöver du hjälp med arbetsrättsliga frågor kring en uppsägning eller skatterättsliga frågor? Eller håller du på att göra en offentlig upphandling och behöver juridisk rådgivning kring den? Allt detta kan juristerna på Nordbro AB ge dig som medlem i Småföretagarnas Riksförbund kostnadsfri rådgivning inom.

Förutom kostnadsfri juridisk rådgivning via telefon får du som medlem även tillgång till vår bloggserie Juristen har ordet samt vår medlemstidning där våra jurister i varje nummer ger juridiska tips. Extra kunskap inom affärsjuridik är aldrig fel så ta tillvara på de tips och råd som våra jurister delar med sig av i dessa forum!

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom juridisk rådgivning. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar har.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från företagsutveckling och utbildning till fordon och transport. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen