Lansering av TEL-vision

Småföretagare är en del av samhället. Som finns och behövs i hela vårt avlånga land. Utan småföretagare stannar Sverige. Det skall vara tryggt, enkelt och lönsamt och driva företag i Sverige.

Mitt under Corona fyllde Småföretagarnas riksförbund 10 år. Festen fick ställas in och vi ställde snabbt om och satsa på en Bikupa där förbundet samlade all information från olika myndigheter och politiken med vad som gällde och med tips och råd under denna extra ordinära omständighet. Förbundet har svarat på rekordmånga remisser för att ge småföretagarna en röst. Vi har haft kontakt med politiker på alla nivåer för att se till att underlätta för småföretagare. Vi arbetade febrilt för att påverka politiker med att sjösätta krispaketet på ett praktiskt och kraftfullt sätt, vi arbetade för att påverka politiker till beslut.

Småföretagarnas Riksförbunds näringspolitiska grupp driver nu inför valet ett omfattande arbete i maktens korridorer för att kunna förbättra för landets småföretagare. Småföretagarnas Riksförbund har haft kontakt med alla politiska partier och fortsätter att följa upp så att de förslag som presenteras verkligen hjälper småföretagare. Vi har såväl föreslagit flera konkreta åtgärder själva som framfört konstruktiv kritik på januaripartiernas förslag.

Vi har också varit i kontakt med ett flertal myndigheter; Skatteverket, Upphandlingsmyndigheten, Kronofogden, Försäkringskassan, Bolagsverket, Tillväxtverket, Verksamt.se

Det är inte bara riksdag, regering och myndigheter som kan göra saker för att underlätta. Vi har även kontakt med flera kommuner och för en dialog hur även de kan stötta de lokala småföretagarnas problem på allvar och agerar både kreativt och generöst för att underlätta.

Utöver detta har vi haft mycket kontakt med andra bransch- och medlemsorganisationer för att jobba gemensamt när det gäller exempelvis hyresfrågor.

För att få fira lite och göra en tillbakablick valde förbundet att spela in avsnitt av Tel-vision.

Lansering av TEL-vision

Året är 2010 Småföretagarnas Riksförbund startar – En tuff uppstickare som vågar säga som det är. Mycket har hänt på dessa år men numera är Småföretagarna en naturlig dialogpart för myndigheter och politiker. Avsnitten speglar utvecklingen under 10 år, vad förbundet fått igenom och kunnat påverka och hur vi gjort skillnad i småföretagares vardag.

Det skall vara Tryggt, Enkelt & Lönsamt att starta och driva företag i Sverige.

Välkomna till vårt ”TEL -vision

Lansering av TEL-vision

Relaterade länkar

PRESSKONTAKT

Caroline Szyber

Vice ordförande
Politiska frågor

Sten Lindgren

Förbundssekreterare
Förbundsrelaterade frågor

För att kunna hålla nere din kostnader se nedan medlemsförmåner

Spara minst 1750:- med GR8 Solutions

Anpassade telekom lösningar för dina behov som småföretagare. Med över 20 års branscherfarenhet hjälper nu GR8 Solutions medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund med företagets telefoni, utan krångel och kluriga avtal. Det är alltid mest kostnadseffektivt att titta på de egna kraven oavsett om man identifierar sig som: småföretagaren som är alltid är på språng med kontoret

Läs mer »

Peugeot

Upp till 26 % rabatt på Peugeot transportbilar! Du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund har alltså möjlighet att köpa en ny Peugeot personbil och transportbil – till riktigt, riktigt bra pris. Peugeot är ett väletablerat bilmärke på den svenska bilmarknaden och har i dag ett av de bredaste modellprogrammen av både person- och transportbilar.

Läs mer »

Shell

NU MED EXTRA VÅRKAMPANJ I väntan på vårens entré. Extra bra rabatt för dig som är medlem till den 31 maj 2023. Nu kan du som är medlem få riktigt bra rabatter och erbjudanden på Shell och St1 i Sverige. Shellstationerna är stora och ligger längs de större vägarna. St1stationerna finns spridda över hela landet.

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen