Finans

Tjänstepension

Tjänstepensioner till inköpspris med Pensure. Som företagare kanske du upplever att pensioner är komplicerat och svårt? Så vill vi inte att det ska vara! I

Läs mer »

Invoice Finance

Invoice Finance köper era fakturor för att trygga er likviditet och tillväxt Max tak på 1,9% för 30 dagar finansiering på fakturabeloppet med 10 kr

Läs mer »

Invoice Inkasso

Har du svårt att få betalt för dina förfallna fakturor? Registrera dig redan idag helt kostnadsfritt och Invoice Inkasso hjälper dig att driva in förfallna

Läs mer »

Marginalen Bank

Låna upp till 250 000 kr med 20 % borgen – få ett års förlängning av ditt medlemskap på köpet Unikt låneerbjudande från Marginalen Bank

Läs mer »

Våra medlemmar har möjlighet att ta del av ett flertal bra erbjudanden inom finanssektorn där vi bland annat har rabatterade priser på fakturaköp och påminnelsehantering, men även fördelaktiga företagslån via Lendo och Marginalen bank samt ett rabatterat pris på tjänstepensioner via Pensure.

Fakturaköp

Har du problem med kunder som inte betalar i tid? En utdragen påminnelseprocess kan vara en riktig administrativ tidstjuv såväl som ett likviditetsproblem som hindrar oss från att göra de investering som vårt bolag behöver.

Det finns dock möjlighet att få administrativ avlastning genom att överlåta påminnelsehanteringen till ett externt bolag och på så sätt få mer tid över till värdeskapande aktiviteter i ditt eget företag. För de flesta av oss har ju faktiskt startat vårt företag för att skapa värde för våra kunder, inte för att spendera ändlösa nätter med administrativa uppgifter och jaga kunder som inte betalat i tid.

Som medlem i Småföretagarnas riksförbund har du möjlighet att ta hjälp av såväl Invoice inkasso som Invoice finance till ett förmånligt erbjudande för att trygga ditt företags likviditet och slippa hantera påminnelseprocessen på egen hand.

Företagslån

Drömmer du om att kunna göra en större investering i ditt företag? Men kanske saknar du tillräckligt kapital och vill inte ta in externa finansiärer? Då kan ett företagslån via en bank vara lösningen för dig.

Via vår samarbetspartner Lendo kan du ansöka om företagslån på upp till 2 000 000 kronor. Lendo är en jämförelsetjänst där du via endast en kreditupplysning får förslag från flera olika långivare. Väljer du att ta ett företagslån via Lendo så bjuder vi dig på ett års medlemskap i Småföretagarnas riksförbund efter det att lånet har blivit godkänt och utbetalt.

Som medlem i Småföretagarnas riksförbund har du även möjligheten till ett medlemsunikt lån i Marginalen Bank. Lånet kallas för Lilla företagslånet och som medlem får du ränterabatt och lägre krav på den personliga borgen. Efter godkänd låneansökan får du även ett års gratis förlängning av ditt medlemskap i Småföretagarnas riksförbund.

Tjänstepension

Tycker du att det här med pensioner för dig och dina anställda är krångligt, komplicerat och svårt? Då är Pensure kanske lösningen för dig. Hos Pensure kan du som företagare teckna tjänstepension för dig och dina anställda med med några få klick på din dator, mobil eller surfplatta.

Våra medlemmar får dessutom kostnadsfri rådgivning och 25% rabatt på Pensures avgift under det första året du sparar med Pensure. Utöver det får du även 20% rabatt på alla fonder med en fondavgift som överstiger 1%, något som kan bli värt oerhört mycket av tid.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom finans. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från företagsutveckling och administration till hotell och resor. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas riksförbund.

Scroll to Top