Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Caroline Szyber invald i styrelsen för NyföretagarCentrum Sverige

Caroline Szyber, vice ordförande för Småföretagarnas Riksförbund, tar plats i NyföretagarCentrum Sveriges (Stiftelsen Svenska Jobs and Societys) styrelse som suppleant. 

– Det känns kul och viktigt att ta plats i styrelsen för NyföretagarCentrum Sverige, då jag ser vilken kraft som organisationen erbjuder genom stöd till nyföretagande över hela vårt land. NyföretagarCentrum Sverige har under lång tid bidragit till att fler vågat starta företag och att dessa också lyckas som företagare. Tyvärr ser vi dock att nyföretagandet går ner i den ekonomiskt utmanande situation som Sverige befinner sig i och just därför är NyföretagarCentrum Sverige än viktigare, för utan småföretagen stagnerar Sveriges konkurrenskraft. 

Småföretagarnas Riksförbund och NyföretagarCentrum Sverige (Stiftelsen Svenska Jobs and Society) har sedan tidigare ingått partnersamverkan för att med gemensamma krafter bidra till att fler startar företag och känner stöd under början av sitt företagande. NyföretagarCentrums rådgivning ger de nya företagen bättre möjligheter att lyckas. Småföretagens Riksförbund arbetar för att förbättra villkoren för småföretagen. Respektive organisation har olika kompetenser och kunskap, men en viktig gemensam insikt: utan småföretagen stagnerar Sveriges konkurrenskraft. 

– Det är viktigt att insatserna för nyföretagandet förstärks och att de nya och små företagen ges bättre förutsättningar, säger Harry Goldman, VD NyföretagarCentrum Sverige.

– Tryggt, enkelt och lönsamt. Det är så vi tycker att det ska vara att starta och driva företag. Det är viktigt att jobba tillsammans kring dessa viktiga frågor och att vi med gemensamma krafter kan bidra med. För Sverige behöver fler nya företag som är livskraftiga, Caroline Szyber, vice ordförande för Småföretagarnas Riksförbund.

– Det är helt avgörande för Sveriges framtid. Det behövs särskilt i ett läge då Sverige riskerar att nu få färre företagare i landet, något som då slår hårt mot Sveriges välstånd, säger Harry Goldman. 

Om Småföretagarnas Riksförbund
Småföretagarnas Riksförbund – för dig som strävar efter en enklare, tryggare och mer lönsam vardag som småföretagare.
Med tillgång till ett nätverk av 30 000 andra småföretagare, en mängd medlemsförmåner och fördelaktig finansiering hjälper vi dig att bli en bättre företagare.  Tillsammans med oss får du en enklare, tryggare och lönsammare vardag som småföretagare. Oavsett om det handlar om juridisk rådgivning, förmånliga försäkringar, rabatter på bland annat bränsle, bilköp och hotell, så finns vi alltid där för dig, både i med- och motvind. Sist men inte minst är vi Din röst mot politiken och myndigheterna. Som medlem hos oss får du de bästa förutsättningarna för att bli en nöjd småföretagare. 

Om NyföretagarCentrum
NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Verksamheten finns i mer än 220 kommuner. Under 2022 har 11 000 personer fått kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning, 7 000 företag har startats. Efter tre år är 84 procent av företagen aktiva, adderas en mentor är överlevnaden 87%; under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. Bakom NyföretagarCentrum står Stiftelsen Svenska Jobs and Society.

PRESSKONTAKT

Caroline Szyber

Vice ordförande
Politiska frågor

Sten Lindgren

Förbundssekreterare
Förbundsrelaterade frågor

För att kunna hålla nere din kostnader se nedan medlemsförmåner

Worldline

Med Worldline som betaltjänstleverantör blir alla betalningar enkla. För fysisk butik erbjuder Worldline smarta paketlösningar med allt du behöver, från kortterminal till kortinlösen. Snabba och smidiga betalningar, utan dolda avgifter. Worldline har även ett heltäckande och lättanvänt betalsystem för e-handlare, vilket är enkelt att integrera med och ger din webbshop fler betalningsalternativ. Worldline lanseringskampanj: 99kr/månaden

Läs mer »

CIRCLE K

Circle K ❤️ Småföretagarna och välkomnar in er till sina stationer Circle K välkomnar alla småföretagare till sina stationer för att kunna ta del av det exklusiva erbjudande man har just nu för dig som tankar via Småföretagarna Riksförbunds avtal! Logga in nedan som medlem för att kunna registrera dig för denna unika medlemsförmån. Välkommen

Läs mer »

Scandic Hotels

Scandic Hotels – Visste du att frukost alltid ingår, bland mycket annat… Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du 12% rabatt på samtliga hotell i Sverige och 10% på hotellen utanför Sverige. Dessa rabatter gäller även för privata resor. Du har även 10% rabatt på mötespaketen i Sverige. Scandic är Nordens största hotellkedja med 230 hotell

Läs mer »

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen