Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Fordon

DS Automobiles

DS Automobiles är ett exklusivt bilmärke med rötterna starkt förankrade i fransk kultur och design.   Med inspiration från Haute Couture och avantgardism präglas varje

Läs mer »

OPEL

Upptäck Opel som småföretagare. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund erbjudes du upp till 12% rabatt   Opel har länge varit ett stabilt varumärke på den

Läs mer »

Ford

Samarbete mellan Ford och Småföretagarna Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du en attraktiv medlemsrabatt vid köp av en Ford personbil eller transportbil.Hedin Motor Company

Läs mer »

CITROËN

Nu kan du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund få möjlighet att köpa en ny Citroën personbil och transportbil med upp till 12% rabatt. Småföretagarnas

Läs mer »

Preem

Småföretagarnas Riksförbund tecknar nytt avtal med Preem med generösa rabatter för dig som är medlem. Ghassan Ghaziri och Robin Silfverberg Upp till 1 krona rabatt

Läs mer »

Peugeot

Upp till 12 % rabatt på Peugeot transportbilar! Du som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund har alltså möjlighet att köpa en ny Peugeot personbil och

Läs mer »

CIRCLE K

Circle K ❤️ Småföretagarna och välkomnar in er till sina stationer Circle K välkomnar alla småföretagare till sina stationer för att kunna ta del av

Läs mer »

Shell

KAMPANJ: Vårfin bil till 50% rabatt med Shell Företagskort Hej då damm och pollen! Just nu får du 50% rabatt på Shells alla tvättprogram. Alltid

Läs mer »

Har du ett behov av tjänstebil i ditt företag? Då kan du spara stora belopp tack vare Småföretagarnas fina rabatter på såväl fordon som drivmedel.

Ditt företags fordonsflotta är ett område där det snabbt kan skapas stora utgifter i bolaget och här finns det ofta stora pengar att spara varje månad. Med Småföretagarnas Riksförbunds förmånliga medlemsrabatter kan du få upp till hela 26% rabatt på transportbilar och upp till 15% rabatt på personbilar.

Förutom väldigt fördelaktiga medlemsförmåner med rabatt på transportbilar och personbilar till ditt företag så får du även rabatt på drivmedel och biltvätt som medlem i Småföretagarnas Riksförbund. Här kan du till exempel spara så mycket som upp till 89 öre per liter.

Har du fordon i ditt företag idag eller går i tankarna på att skaffa tjänstebil så finns det goda skäl till att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund och titta närmare på vilka rabatter du som medlem kan få på ett flertal olika fordon. Det finns allt ifrån transportbilar till personbilar hos ett flertal stora märken att välja på och de rabatter du erbjuds är så pass generösa som upp till 26% på transportbilar och upp till 15% på personbilar. Här finns det stora summor att spara in.

Har du redan fordon i ditt företag idag så kan du istället ta del av våra medlemsförmåner med rabatt på drivmedel och biltvätt, där du kan få upp till 89 öre rabatt per tankad liter.

Vi rekommenderar dig även att ta en titt på våra medlemsförmåner kring motorförsäkring där du har möjlighet att spara ytterligare via våra förmånliga rabatter på försäkringspremien. Du kan läsa mer om våra medlemsförmåner för försäkringar här.

Vilka bilar kan jag få rabatt på som medlem i Småföretagarnas Riksförbund?

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund kan du få rabatt på utvalda bilmodeller från DS Automobiles, Opel, Ford, Citroen och Peugeot.

Du kan få rabatt på såväl transportbilar som personbilar.

Var kan jag få drivmedelsrabatt via Småföretagarnas Riksförbund?

Medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund kan få drivmedelsrabatt hos Preem, Circle K och Shell. Som mest erbjuds hela 89 öre rabatt per tankad liter.

Vill du byta ut din fossila fordonsflotta till 100% eldrivna bilar?

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du till exempel 25% rabatt på Peugeots nya e-Expert som vann ”International Van of the Year” 2021. Du får även 12% rabatt på 100% elektriska DS 3 E-Tense från DS Automobiles.

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom fordonssektorn. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från juridisk rådgivning och utbildning till friskvård och transport. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen