Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Hotell & Resa

Elite Hotel

FÖRMÅNLIGT BOENDE FÖR DIG SOM MEDLEM Elite Hotels erbjuder Småföretagarnas Riksförbund 15% rabatt på samtliga hotell inom Elite koncernen PRIVATERBJUDANDE 25% RABATT Vi värnar om

Läs mer »

Scandic Hotels

Scandic Hotels – Visste du att frukost alltid ingår, bland mycket annat… Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du 12% rabatt på samtliga hotell i Sverige,

Läs mer »

SJ

För dig som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du upp till 10% rabatt hos SJ på alla tågbiljetter Erbjudandet gäller samtliga biljetter, klasser och

Läs mer »

Nordic Choice Hotels

Visste du att.. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du 12% rabatt på samtliga Strawberry hotell i Sverige och 10% på hotellen i Norge, Danmark,

Läs mer »

Är du ofta på resande fot i ditt företagande? Då finns det stora pengar att spara med Småföretagarnas Riksförbunds fördelaktiga rabatter på hotell och tågresor.

Vi är många småföretagare som vet hur resor i tjänsten snabbt eskalerar till dyra belopp som skär i våra vinstmarginaler. Ändå är vi ofta tvungna att ge oss ut på långa tjänsteresor som kräver övernattning på hotell. Visst vore det väl bra om vi då kunde få ner kostnaderna för dessa resor lite? Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund så får du precis det. Vi erbjuder nämligen våra medlemmar upp till 17% rabatt på hotellövernattning och vi samarbetar med flera stora hotellkedjor, så det finns möjligheter att hitta ett rabatterat boende i stora delar av Sverige och även utomlands.

Förmånlig företagsrabatt på tågresor

Förutom rabatterade priser på hotell så får du som medlem i Småföretagarnas Riksförbund även en förmånlig företagsrabatt när du bokar tågresor med SJ. Som medlem har du upp till hela 10% rabatt på tågresor med SJ. Att ta tåget på din tjänsteresa är inte bara bra för miljön utan ger dig även en möjlighet att spara tid genom att arbeta under resan, och vi alla företagare är väl medvetna om att tid är pengar. Med våra rabatterade priser på tågresor med SJ får du således möjligheten till en produktiv och klimatsmart tjänsteresa.

Reser du ofta i tjänsten till platser som saknar tågförbindelser? Då kan vi rekommendera dig att läsa på om våra förmånliga rabatter på fordon. Kanske kan det vara dags för en tjänstebil i företaget? Läs mer om det här.

Rabatt på privata resor

När man lägger mycket tid på sitt företagande är det viktigt att få ordentligt med återhämtning, och vad passar väl då bättre än en hotellweekend? Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du även rabatt på privata hotellvistelser hos Elite Hotels. Passa på att njuta av en övernattning på något av Elite Hotels högkvalitativa hotell och kom tillbaka till företaget med ny energi.

På vilka hotell kan jag få rabatt som medlem i Småföretagarnas Riksförbund?

I dagsläget så kan du som medlem i Småföretagarnas Riksförbund få rabatterade hotellnätter på Elite Hotels, Scandic Hotels och Strawberry. Med flera olika hotellkedjor i vårt nätverk betyder det att du som medlem har möjlighet att få rabatterade hotellvistelser i stora delar av Sverige, och även utomlands.

Fler medlemsförmåner

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund har du möjlighet att tillgodogöra dig ett flertal olika medlemsförmåner och rabatter, inte bara inom hotell och resor. Vi rekommenderar dig att läsa mer om alla förmåner som våra medlemmar här.

Där kan du se vårt breda erbjudande med medlemsförmåner inom allt från företagsutveckling och administration till fordon och transport. Där finns det med andra ord mängder av goda anledningar till att bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund.

Ytterligare fördelar med att vara medlem i Småföretagarnas Riksförbund

Förutom alla fina medlemsförmåner i form av rabatterade avtal så finns det många andra goda skäl att gå med i Småföretagarnas Riksförbund. Vi företräder idag cirka 30 000 småföretag och är en stark aktör i den politiska debatten där vårt mål är att förbättra villkoren för landet alla småföretagare. Vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och lönsamt att driva småföretag. Vi vet vilken viktig del i svensk ekonomi alla småföretagare utgör. Mikroföretag med 1-9 anställda sysselsätter idag cirka 1,3 miljoner anställda i Sverige. Det är den stora gruppen vi företräder i vårt påverkansarbete för att skapa en bättre vardag för svenska småföretagare.

Rulla till toppen