Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

För dig som är medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du upp till 10% rabatt hos SJ på alla tågbiljetter

Erbjudandet gäller samtliga biljetter, klasser och bokningstyper av SJ dagtid resor. Gäller ej SJ nattåg eller andra operatörer.

SJ

Tåget tar dig bekvämt city-till-city. Passa på att arbeta eller koppla av ombord. För dig som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får du alltid upp till 10% rabatt. Boka din klimatsmarta resa direkt efter att du har loggat in som medlem nedan.

Att tänka på miljön är smart. Att kombinera miljötänk med en bekväm och produktiv resa är ännu smartare! Tar du tåget får du inte bara en snabb och bekväm resa, du får också glädjen i att göra något riktigt bra. Tåget är överlägset bra för miljön jämfört med t ex bil och flyg. Läs mer om kilmatsmart resande klicka här.

  • 10 % på kan återbetalas biljetten
  • 2 % på kan ej ombokas/ återbetalas biljetten

SJ Nyhet

SJ Nattåg till Hamburg och Berlin

SJ

Med SJ EuroNight kliver ni ombord på kvällen och vaknar upp i Hamburg morgonen därpå. Därifrån kan ni enkelt ta er vidare till andra städer i Europa om ni har en annan slutdestination.

Mellan 31 mars och 30 september fortsätter tåget hela vägen till Berlin. Tåget avgår från Stockholm C men ni kan också börja er resa i Norrköping, Linköping, Nässjö, Alvesta, Hässleholm eller Malmö.

Konferens eller gruppresa?
Boka en vagn eller chartra hela tåget! Med ett eget tåg hjälper vi dessutom till med resan så att det blir en upplevelse utöver det vanliga. Läs mer Nattåg till Tyskland – köp din biljett på sj.se

Som en medlem i SJ Prio får du mer ut av din resa med tåg.

Fördelar med tåget

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen