Boka din SJ resa direkt via vår hemsida och få förmånlig företagsrabatt

SJ
SJ
SJ
SJ

  • 10% på kan återbetalas biljetten
  • 6% på kan ombokas biljetten
  • 2% på kan ej ombokas/ återbetalas biljetten
Logga in nedan för att boka direkt via Småföretagarnas Riksförbunds hemsida.

Att tänka på miljön är smart. Att kombinera miljötänk med en bekväm och produktiv resa är ännu smartare! Tar du tåget får du inte bara en snabb och bekväm resa, du får också glädjen i att göra något riktigt bra. Tåget är överlägset bra för miljön jämfört med t ex bil och flyg. Läs mer om kilmatsmart resande klicka här.

SJ PRIO

Som medlem i SJ Prio kan du börja samla poäng på dina resor. Poängen kan du sedan använda till mat ombord, hotellövernattning eller något annat trevligt. Du kan klicka här om du inte redan har skapat ett SJ PPRIO konto med SJ sedan tidiagare.

När Småföretagarnas Riksförbunds medlemmar bokar resor direkt genom hemsidan  kan ni ange SJ prio nummer i slutet av bokningen för att samla poäng.

Nyheter från SJ

SJ

2 klass Lugn

Nu finns ytterligare möjligheter att planera resan. I marknads-undersökningar ser vi att fler och fler vill utnyttja tiden ombord för arbete, och uppskattar att få sitta mer ostört under resan. Vårt nya koncept 2 klass Lugn erbjuder en lugnare miljö. Här sker endast dämpade samtal och all teknik är på ljudlös. Vårt nya kunderbjudande ligger prismässigt mellan 1 och 2 klass och finns på alla snabbtåg från och med 1 november 2021.

Fler medlemsförmåner

NORDBRO

Kontakta oss

Småföretagarnas Riksförbund
E-post: info@smaforetagarna.se
Telefon: 042-342850
Fakturafrågor/medlemstjänst: 0200-380370
E-post: faktura@smaforetagarna.eu

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev? Skriv in din mail nedan!

Rulla till toppen